Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Deck the halls-Σύνθεση για την πρόκληση Δεκεμβρίου του Memories Trend

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι οι άγιες αυτές μέρες να φέρουν στα σπιτικά όλων μας ό,τι καλύτερο και πάνω απ᾽όλα υγεία, χαρά και αγάπη. Εμείς τα περάσαμε πολύ όμορφα και ήσυχα. Κάναμε και τις βολτίτσες μας στη στολισμένη πόλη και βέβαια με όλες τις δουλειές των ημερών δημιούργησα ελάχιστα. Σήμερα θα σας δείξω τη σύνθεση που έφτιαξα για την πρόκληση του Memories Trend που ήθελε μια σύνθεση χριστουγεννιάτικη βασισμένη στο υπέροχο sketch της αγαπημένης μας Μελένιας.



Χρησιμοποίησα μια φωτογραφία των παιδιών από πέρισυ την ώρα που στολίζαμε το δέντρο και αγαπημένα χαρτιά της Webster's Pages από τη συλλογή Botanical Christmas. Έκανα και λίγο doodling με χρυσό μαρκαδοράκι. Το journaling λέει: "Δεκέμβρης! Ο μήνας της προσμονής της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου. Ο μήνας των παιδιών! Το σπίτι φοράει τα γιορτινά του! Πολλή χριστουγεννιάτικη μουσική, αγαπημένα και γεμάτα αναμνήσεις στολιδάκια και το δεντράκι να μας μαγεύει τις νύχτες με τα φωτάκια του... (Δεκέμβρης 2011)"

Τα λουλουδάκια είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από εμένα με πολλή αγάπη. Χρησιμοποίησα, επίσης, αρκετό Stickles για λάμψη και Dazzle me gems από τη ίδια σειρά της Webster's Pages.

Να και μερικές κοντινές λήψεις:



Αυτά για σήμερα... Μου άρεσε πολύ το πώς βγήκε αυτή η σύνθεση. Ελπίζω αύριο να επανέλθω με μερικές κανούργιες δημιουργίες για τις προκλήσεις του Get Creative και του Scrapbookers in Greece. Μ᾽αρέσουν πολύ και θέλω να ασχοληθώ μ᾽αυτές. Μέχρι τότε να περνάτε όμορφα μαζί με όσους αγαπάτε!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Enjoy Scrapping

Καλημέρα όμορφη μπλογκογειτονιά! Σήμερα θέλω να σας δείξω ένα φανταστικό δώρο που κληρώνει η γλυκιά μας Λένα μια και πριν μερικές μέρες το Enjoy Scrapping είχε γεννέθλια! Αντί, λοιπόν, να του στείλουμε εμείς δωράκι αποφάσισε να μας κάνει εκείνο. Κληρώνει, λοιπόν, η Λένα μας ένα φανταστικό ηλεκτρονικό μηχάνημα κοπής το Slice Elite Cordless Design Cutter!

Περάστε, λοιπόν, από εκεί για να δείτε πώς μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση γι' αυτό το υπέροχο δώρο! Δείτε τι όμορφο που είναι!


Τρέξτε λοιπόν!!!