Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Tilda αγκαλίτσα - Tilda wants a hug!

Γεια σας! Σήμερα θέλω να σας δείξω μια καρτούλα που έφτιαξα για τη δασκάλα πιάνου των κοριτσιών μου. Είναι μια απλή καρτούλα αλλά έχει τρία πράγματα που αγαπώ πολύ. Το πρώτο είναι το χαρτί της Basic Grey από την περσινή σειρά Eskimo Kisses που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Το άλλο είναι η σφραγίδα-πιάνο της Magnolia και το τρίτο η καινούργια και πολύ γλυκιά Tilda από τη σειρά Merry Little Christmas 2010. Η συγκεκριμένη Tilda μου θυμίζει πολύ το πρόσωπο για το οποίο προορίζεται η κάρτα που είναι πολύ καλόκαρδο και ανοιχτό. Είναι όλη μια αγκαλιά η δασκάλα μας!



Κατά τα άλλα η καρτούλα είναι πολύ απλή. Είναι ζωγραφισμένη με τους αγαπημένους μου Copic μαρκαδόρους, τα λουλουδάκια είναι από ένα μαγαζί στην Αθήνα (στην οδό Θησέως) με είδη συσκευασίας (λέγεται Newman) και έχει πολύ ποιοτικά πραγματάκια και σε προσιτές τιμές γενικά. Ελπίζω να προλάβω τις επόμενες μέρες να φτιάξω και το κουτάκι για την κάρτα.






Καλό βράδυ!



4 σχόλια:

  1. Beautiful cards Christina!
    Welcome to the blogland......
    make sure you come past my blogs
    the challenge blog where you can win prizes
    http://craftycroppersgr.blogspot.com/
    and my personal blog
    http://thelimitationsofthought.blogspot.com/
    would love to see you there......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thank you Irini once again. I like your projects very much! Hope to manage in time take part in some challenges! Have a nice day...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστίνα καλώς μας ήρθες στην γειτονιά μας!!! Από την πρώτη στιγμή που είδα την φωτογραφία σου με την tilda χάρηκα και διαπιστώνω ότι είναι η αδυναμία σου μετά τις κορούλες σου! Οι δημιουργίες σου είναι πολύ εντυπωσιακές και χαριτωμένες, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη! Σου εύχομαι τα καλύτερα και σίγουρα θα κάνουμε παρεούλα εδώ μέσα! Η δασκάλα του πιάνου θα συγκινηθεί πολύ από την ευγενική χειρονομία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφη μου σ᾽ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά οι καρτούλες μου δεν συγκρίνονται με τα υπέροχα αμπουμάκια σου. Σιγά-σιγά όμως και βλέποντας τόσο ωραίες δημιουργίες από όλες σας ελπίζω ότι θα βελτιωθώ.Πραγματικά η Tilda είναι η αδυναμία μου και διαβάζω συστηματικά το περιοδικό της Magnolia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή