Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Pay it Forward

Kαλημέρα σε όλους! Έλειψα λιγάκι γιατί στο σπίτι τρέχαμε και δε φτάναμε. Λίγο τα τρεχάματα για τα αυτάκια της Φιλοθέης, λίγο τα διαβάσματα για τη χθεσινή συναυλία της Κατερίνας και της Ελένης στο ωδείο, κ.λπ. κ.λπ.... Επίσης, παρουσιάστηκε και ένα πρόβλημα όταν προσπαθούσα να κάνω παρακολούθηση σε άλλες σελίδες και με αναστάτωσε αρκετές μέρες.

Όμως ήρθε η ώρα για λίγο παιχνιδάκι. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί από blog σε blog ένα όμορφο παιχνίδι που λέγεται Pay it Forward. Η αρχή έγινε από το blog της Alex.

Οι όροι του παιχνιδιού είναι πολύ απλοί. Οι πρώτοι πέντε που θα αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση θα λάβουν από εμένα κάτι χειροποίητο μέσα στο 2011. Στη συνέχεια πρέπει να κάνουν και εκείνοι μια ανάρτηση και να δωρίσουν κάτι χειροποίητο στους πέντε πρώτους που θα τους αφήσουν ένα σχόλιο. Και έτσι κινείται το παιχνίδι... Ανυπομονώ να δω σε ποιούς θα στείλω κάτι...

Και τέλος έρχομαι να επανορθώσω που καθυστέρησα να χαρίσω κι εγώ το βραβείο που μου χάρισε η Ελένη. Το χαρίζω, λοιπόν, σε κάποια πολύ αγαπημένα μπολογκοσπιτάκια με πολλή αγάπη:


Βραβειο απο τη Χαρα και την Ελενη

Καλό ξημέρωμα και να είστε καλά!

*****

Goodmorning to everybody! I missed you for a while because we were really busy  at home. Going to doctors for Filothei's ears, studying piano with Katerina and Eleni for last evening's concert at the conservatory and so on... I also had a problem when trying to follow other blogs and I was upset with this for some days.

But now it's time for some game. There is a very nice game called Pay it forward coming around the blogs the last few days. Alex started with this.

The rules are very simple. I will send something handmade during 2011 to the first 5 people that will leave a comment under this post. Then they will have to make the same post and send something handmade during 2011 to the first 5 people who leave a comment under their post. And so the game goes around. I'm looking forward to seeing to whom I'll send something...

Finally, after being too late to do so, I give the blog prize that Helen gave to me to some of my favourite bloghouses with love:


Have a nice day and take care!


11 σχόλια:

  1. Χριστίνα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο και για τα καλά σου σχόλια στο μπλογκ μου!!! Να είσαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Χριστίνα! Σε ευχαριστώ για το δωράκι σου και τα καλά σου σχόλια κάθε φορά! Η αλήθεια είναι ότι αναρωτιόμουν τι έπαθες αυτές τις μέρες! Εύχομαι να είναι καλύτερα η Φιλοθεΐτσα σου και η συναυλία να είχε μεγάλη επιτυχία!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα! Ευχαριστώ πολύ και χάρηκα πολύ! Καλή και όμορφη ιδέα, θα το συνεχίσω και εγώ! Να εισαι καλά και καλή συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα Χριστινα! Ευχαριστω για το δωρακι σουειναι το πρωτο μου και συγκινηθηκα!!ευχαριστω για τα καλα σου σχολια.Θα προσπαθησω να συνεχισω την ιδεα σου αρκει βρω τροπο να την αναρτησω στο ιστολογιο μου..[ειμαι αρχαρια ξερεις..]καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια κι εγώ σας ευχαριστώ πολύ που από την πρώτη στιγμή στηρίξατε την προσπάθεια με το καινούργιο μου μπλογκοσπιτάκι.
    @Έφη
    Έφη μου σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Η Φιλοθεϊτσα είναι καλά. Απλώς ανησυχήσαμε γιατί κοντά στην ελαφριά ωτίτιδα τραυμάτισε και το αυτάκι της χωρίς να το καταλάβουμε.
    @Κατερίνα
    Κατερίνα στείλε μου με e-mail το δικό σου e-mail και θα σου πω ακριβώς πώς θα κάνεις την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να'μαι κι εγώ! Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου στο μπλόγκ μου. Δυστυχώς η συμμετοχή μου για το Blog It Forward δεν μπορεί να μετρήσει γιατί το έχω ήδη κάνει:
    http://anzouyaspool.blogspot.com/2011/01/craft-ee-pay-it-forward-2011.html
    και δεν μετράνε διπλές συμμετοχές (αν ήταν έτσι θα λεγόταν Swap).
    Καλή επιτυχία στο μπλογκοσπιτάκι σου! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και για το βραβείο!!!
    να είσαι καλα και εύχομαι περαστικά για τη μικρούλα σας...
    όπως ειπε και η Αντζούγια εχω ήδη παρει μερος στο παιχνιδάκι (2φορές μαλιστα γιατι δεν το ήξερα) οπότε δεν λέει για τρίτη!!) ευχαριστώ πολυ και παλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ για το βραβειο Χριστινακι! Καλή συνέχεια με τις δημιοργίες σου και περαστικα στο κοριτσακι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ενδιαφέρων το παιχνίδι αυτό Χριστίνα μου! Συγχαρητήρια στα κορίτσια που πήραν το βραβείο,υγεία να έχετε και πάντα τέτοια!!
    Καλό βράδυ και πολλά φιλιά Χριστινάκι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κορίτσια περιμένω τις διευθύνσεις σας στο mail μου για να σας στείλω τα δωράκια μόλις τα ετοιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριστίνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο!!! Όσο για το παιχνίδι... ήρθα αργά, αλλά δεν πειράζει, θα χαρώ να σου στείλω εγώ κάτι από τα χεράκια μου. :Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή