Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Christmas in July!

Καλημέρα σας! Πώς είστε; Εύχομαι να δροσίζεστε σε κάποια παραλία ή σε κανένα δροσερό βουνό της Ελλάδας μας. Εγώ έλειψα από τη μπλογκογειτονιά για λίγο γιατί είχαμε αρκετές δουλίτσες με το σπίτι και με ην προετοιμασία για τις διακοπές μας. Είμαστε, λοιπόν, από την περασμένη βδομάδα σε ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριουδάκι κοντά στο Αίγιο και χαιρόμαστε την ησυχία και την πεντακάθαρη θάλασσα με παρέα πολύ καλούς μας φίλους. Σε λίγες μέρες θα επιστρέψουμε.

Κατάφερα να τελειώσω μια σύνθεση με κάποιες πολύ αγαπημένες φωτογραφίες περασμένων Χριστούγεννων. Θα μου πείτε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις μέσα στον Ιούλιο; Λοιπόν, εγώ πάντα μπορούσα να ονειρεύομαι τα Χριστούγεννα ακόμα και τον Ιούλιο. Ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια μάλιστα όλο το χρόνο. Με αυτή τη σύνθεση θα συμμετάσχω στην πρόκληση του Bird is the word με τη λέξη Hope.


Χρησιμοποίησα τα υπέροχα χαρτιά της Webster's Pages και έφτιαξα ένα απλό λουλουδάκι από δαντέλα βάζοντας στο κέντρο του ένα κόκκινο τριανταφυλλάκι. Επίσης, επειδή δεν προνόησα να πάρω αρκετές γραμματοσειρές μαζί μου και δεν είχα κάποια κατάλληλη έγραψα το "I Hope" στον τίτλο με κόκκινο κορδόνι.





Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην πλατεία Συντάγματος πριν από μερικά χρόνια με υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό. Είχαμε την Κατερινούλα 2 1/2 χρονών και την Ελενίτσα μωράκι τότε και έτσι στη βόλτα είχαμε μόνο την Κατερίνα. Κάναμε βόλτες με το carousel και θαυμάσαμε το υπέροχα στολισμένο κουκλόσπιτο που ήταν σκηνικό για κάποιες μικρές παραστάσεις με κλασσικούς παιδικούς ήρωες, όπως η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ο Εμπενίζερ Σκρουτζ και άλλοι. Η ατμόσφαιρα και η διάθεσή μας ήταν πολύ χαρούμενες και οι φωτογραφίες είναι υπέροχα ενθύμια της στιγμής. Ελπίζω, λοιπόν, πάντα η καρδιά μας να είναι γεμάτη με τη χαρά των Χριστουγέννων.

Εύχομαι σε όλους ένα υπέροχο καλοκαιρινό απόγευμα!

23 σχόλια:

  1. Χριστίνα είναι παραμυθένιο! Αν και έγινε μέσα στον Ιούλιο, έχεις πιάσει τέλεια το Χριστουγεννιάτικο συναίσθημα...Και οι φωτογραφίες ταιριάξαν τέλεια με τα υπόλοιπα διακοσμητικά και τα χρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη σύνθεση Χριστίνα μου!!Μαρέσει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα τις σύνθεσεις..Επίσης τα διακοσμητικά είναι πολύ όμορφα και το κορδόνι γραμματοσειρά φανταστικό!!Μπράβο καλή επιτυχία και καλά να περνάτε εκεί στο όμορφο χωριουδάκι!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστινάκι μου!!! Περνάς καλά και η έμπνευση σου δουλεύει απο τώρα για το χειμώνα... Η σύνθεση είναι φυσικά τέλεια, όλες οι λεπτομέρειες υπέροχα τοποθετημένες, αλλά αυτο το αερόστατο νομίζω κλέβει την παράσταση...!!!! Σε φιλώ και σου εύχομαι να περάσεις τέλειες διακοπούλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερή σύνθεση, φοβερή ατμόσφαιρα!!!τα διακοσμητικά είναι φοβερά αλλά το i hope κλέβει την παράσταση!μπράβο σου και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστίνα καλημέρα! Πανέμορφη σύνθεση και σε συγχαίρω, που κατάφερες να περάσεις σε άλλο επίπεδο, σε αυτό του να μην λυπάσαι τα χαρτιά σου! Εγώ ακόμα να το καταφέρω! Μπράβο σου, τέλεια είναι και σου εύχομαι καλή επιτυχία στην πρόκληση! Να περνάτε υπέροχα, να ξεκουραστείτε και να γυρίσετε ανανεωμένοι!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Σας φιλώ και εύχομαι να περνάτε όμορφα!
    Εφάκι τα λυπάμαι φριχτά τα χαρτιά μου και αυτό με δεσμεύει πολύ. Όμως εδώ χρησιμοποίησα ένα μεγάλο και κομμάτια από το 6X6 pad γι' αυτό ήμουν τόσο άνετη. Κι εσείς να περνάτε όμορφα. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. WOW! What a Wonderful Layout....
    Love what you have done with Webster Pages!!
    Thanks for playing along @ BITW!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hi Christina , This is an amazing layout, full of fabulous rich colours and gorgeous embellishments, superb work I love it.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστινάκι μου γλυκό έχω ένα δωράκι για σένα και ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!! Πέρνα να το πάρεις!!! Σε φιλώ γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατάφερες κι έφτιαξες μια όμορφη χριστουγεννιάτικη σύνθεση μέσα στον Ιούλιο!!!μπράβο σου!!!!υπέροχα χαρτιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Hi dear Christina!
    Oh wow what a beautiful layout you made, I really like both this and the last you've done, they are amazing. You are very talented! :)
    You are welcome to me in the rain. ;)
    Which box did you want a tutorial on?
    So maybe I can help you. (red, blue or the green one)
    have a wonderful week.
    Hugs Lena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Hi again Christina!
    Thank you for leaving such beautiful comments always at my blog! :)
    Here you will find a tutorial of the blue box i made... http://tesatipsar.blogspot.com/2011/06/presentask.html
    In this blog is it a lot of tutorials. :)
    Good luck!
    Hugs Lena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Wow! This looks wonderful! Love the way you put this together...cute!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να πω καλό χειμώνα? Όχι ακόμα!!!! Έχεις δίκιο πάντως Χριστικάκι μου, σαν το σπίτι μας δεν υπάρχει!!!! Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι καλο Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω!!!
    Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και τέλεια ταιριάζουν με το υπέροχο χαρτί που χρησιμοποίησες.Τελικά ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμα πολλά υλικά μπορεί να γίνει άψογα η δουλειά μας , αν έχουμε φαντασία και μεράκι.Μου άρεσε πάρα πολύ το "i hope".
    Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να περνάς πάντα ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Gorgeous LO Christina, love all the beautiful layering and precious photo!! Thanks for playing along at BITW :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. What a stunning layout Christina - such interesting details here. Thanks for playing along at Bird is the Word :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. What a beautiful Christmassy page :-) thanks for playing along at Bird Is The Word :-) ... have a great week!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γλυκιά μου Χριστινούλα!!!! Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σου εύχομαι!!! Πολλά φιλιά σου στέλνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. υπεροχη η συνθεση σου! με εκανες να πεθυμησω τα χριστουγεννα!!!!
    καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πωπω...Χριστινάκι, έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Υπέροχη σύνθεση με πολλές λεπτομέριες ωραίο γράψιμο, τέλεια τοποθετημένες φωτο!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χριστινάκι μου τέλεια η σελίδα σου!
    Υπέροχες λεπτομέρειες!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή