Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Καλοκαιρινό ταξιδάκι στα Καλάβρυτα...

Καλημέρα σας! Πώς τα πάτε; Εμείς είμαστε καλά με κάτι μικρά συναχάκια που και που. Λυπάμαι που χάθηκα τις τελευταίες μέρες αλλά μάλλον δυσκολεύομαι να συνηθίσω το πρόγραμμα του χειμώνα με το σχολείο και τις άλλες δραστηριότητες. Εύχομαι να επανέλθω γρήγορα στους ρυθμούς μου.

Να σας πω ότι την περασμένη βδομάδα χάρηκα πάρα πολύ που η σύνθεσή μου με τη λέξη Dreaming στον τίτλο (αυτή με τη φωτογραφία της Φιλοθεϊτσας να κοιμάται) κέρδισε στην πρόκληση του Bird is the Word. Πραγματικά με ενθάρρυνε πολύ.

Η σύνθεση που θα σας δείξω σήμερα βασίζεται σε τρεις φωτογραφίες των κοριτσιών μου από τις καλοκαιρινες διακοπές μας στο Αίγιο. Μια μέρα κάναμε ένα ταξιδάκι προς τα Καλάβρυτα παρέα με αγαπημένους μας φίλους. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο χώρο γύρω από τη Μονή Μεγίστης Λαύρας, ενός ιστορικού μοναστηριού από το οποίο ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση του 1821 όταν οι αγωνιστές ευλόγησαν τα λάβαρα του Αγώνα.


Χρησιμοποίησα χαρτιά της Webster's Pages από τη συλλογή Trendsetter. Εδώ είναι και μερικές λεπτομέρειες της σύνθεσης:




Με αυτή τη σύνθεση συμμετέχω στη φθινοπωρινή πρόκληση του Memories Trend που ζητάει μία σύνθεση με τρεις καλοκαιρινές φωτογραφίες. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της νικήτριας σύνθεσης θα γίνει την 1η Οκτωβρίου.

Εύχομαι να σας αρέσει αυτή μου η σύνθεση. Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε από το μπλογκοσπιτάκι μου. Ανυπομονώ να δω τα σχόλιά σας. Καλή Κυριακή σε όλους και μια χαρούμενη και όμορφη καινούργια βδομάδα!

14 σχόλια:

  1. Καλήμέρα Χριστίνα μου!!Πανέμορφη η σύνθεση σου και τα χαρτία υπέροχα!!Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετυχημένη σύνθεση,τα χαρτιά σαν να φτιάχτηκαν για σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ομορφα χρωματα ..ωραια συνδεση με το ολο συνολο..και τα λογια υπεροχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστίνα είναι πολύ όμορφη! Υπέροχα χαρτιά και διακοσμητικά! καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστινάκι μου!!! Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, χάρηκα πολύ γιατί το αξίζεις!!! Η καινούρια σου σύνθεση επίσης υπέροχη και τα καμάρια σου ακόμα πιο όμορφα!!! Σε φιλώ και σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕ Σ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ!!!
    Πως τα ταιριάζεις τόσο όμορφα;;; Είσαι μαγική και χάρηκα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για την πρόκληση του Bird is the Word. ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!
    Φιλιά πολλάάάάάάάάάάά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Χριστίνα μου! Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες σε σκεπτόμουν, γιατί χάθηκες, αλλά στο μυαλό μου είχα το ξεκίνημα τις νέας σχολικής χρονιάς κι όλο το τρέξιμο που έχει, μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας! Να σε ευχαριστήσω θερμά για τις ευχές σου! Χάρηκα πάρα πολύ που είδα ότι κέρδισες στο Bird is the word!!! Οι συνθέσεις σου είναι η μια καλύτερη από την άλλη! Μου αρέσει το καλό σου γούστο, η αρμονία στα χρώματα και το πολύ καλό στήσιμο που κάνεις κάθε φορά! Και η σημερινή είναι ονειρεμένη! Όλα ταιριάζουν απόλυτα!!! Μπράβο σου Χριστίνα και καλή επιτυχία στην πρόκληση! Να πω ότι μεγαλώσατε αρκετά!!!! Κούκλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και δεν κατέχω πολλά από το scrapbooking, η σύνθεσή σου μου άρεσε πολύ.Καλή επιτυχία λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστίνα σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου στο σπιτάκι μου! Όλες οι δημιουργίες σου είναι φανταστικές η μια καλύτερη από την άλλη! Θα τα λέμε σίγουρα εμείς οι δυο...Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χριστίνα μου συγχαρητήρια για την διάκριση στην πρόκληση του Bird is the Word!Οι συνθέσεις σου είναι τόοοοσο όμορφες!
    Και αυτή δεν είναι εξαίρεση!...μου αρέσουν πολύ τα χαρτιά και όοοολες αυτές οι λεπτομέρειες!είναι πλούσια σύνθεση χωρίς όμως να σε κουράζει.
    Καλά να περνάτε και τα λέμε σύντομα ελπίζω!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριστινα πολυ ομορφη η συνθεση..τα χαρτια υπεροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα η σύνθεσή σου ήταν φανταστική, πώς να μην κερδίσει;;;;;; Το ίδιο βέβαια είναι και αυτή. Ωραίες φωτογραφίες και ωραία χρώματα. Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Xριστίνα μου καλώς σε βρήκα στο σπιτακι σου φτιάχνεις υπέροχα πράγματα!!!Η σύνθεση είναι καταπληκτική,μου αρέσουν πολύ τα χαρτιά και οι συνδυασμοί των χρωμάτων μπράβο!!!!Καλή σου μέρα φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρώτα απ' ολα συγχαρητήρια για τη διάκριση!!!!φτιάχνεις υπέροχες συνθέσεις!!!!μπράβο σου!!!καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή