Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Exploring nature!

Καλησπέρα σας! Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο και διάθεση για μια καινούργια σύνθεση. Με αυτήν συμμετέχω στην τελευταία πρόκληση του OUAS. Η φωτογραφία δείχνει τη Φιλοθεϊτσα 3 χρονών να περιεργάζεται δυο φυλλαράκια. Μ' αρέσουν πολύ τα ματάκια των μικρών παιδιών που έχουν τόση αθωότητα και γλυκύτητα.
Hello! I finally found the time and the mood to create a new layout. This is my take on the new challenge of OUAS. This photo shows my little Filothei at the age of three while looking at two little leaves. I love little children's eyes with all their innocence and sweetness.



Χρησιμοποίησα χαρτιά από τη σειρά Country Estate της Webster's Pages και κάτι λίγο από τη σειρά Classic McKenna της K&Company.
I used papers from Webster's Pages' Country Estate collection and a little bit of K&Company's Classic McKenna collection.

Το sketch της αγαπημένης μας Nadia Cannizzo στο οποίο βασίστηκα μου άρεσε πάρα πολύ και είναι αυτό:
I liked very much working with the sketch that our dear Nadia Cannizzo created:


Σας δείχνω και μερικές κοντινές φωτογραφίες:
Here are some close-ups:




Γενικά τον τελευταίο καιρό με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας δεν έχω και πολλή δημιουργική διάθεση αλλά προσπαθώ κάτι να κάνω για να ξεφεύγω. Νομίζω ότι τουλάχιστον δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας κλέψουν και τη ζωή μας μαζί με τα χρήματά μας.
Lately I don't have the creative mood because of all the sad things that happen in my country. However I try to create something to overcome this. I definetely believe that at least we cannot let our unethical politicians steal our lives along with our money.

Αυτά για σήμερα! Σας ευχαριστώ που περνάτε από εδώ και μου δείχνετε την αγάπη σας με τα λογάκια σας και εύχομαι να σας άρεσε η σύνθεση που σας έδειξα.
So that is for today! Thank you so much for visiting my blog and showing your love with your kind words and I hope that you liked the layout that I showed to you.

Εύχομαι ένα ήσυχο βραδάκι και όλα τα καλά σε εσάς και την οικογένειά σας!
I wish you a peaceful evening and all the best for you and your family!

21 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη η σύνθεσή σου Χριστίνα!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Χριστίνα! Τι όμορφα που τα συνδύασες όλα! Τα χρώματα, το στήσιμο! Κι αυτή η φωτογραφία με το journaling είναι πολύ χαριτωμένα! Μπράβο σου και καλή επιτυχία!!! Όσο για τα υπόλοιπα, ίσως να πρέπει να κλείσουμε λίγο την TV γιατί πολύ μας τρομοκρατούν και δεν μας αφήνουν να συγκεντρωθούμε εκεί που πρέπει. Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφη και αυτή η σύνθεση!η μικρή είναι μια γλύκα!
    καλή επιτυχία στην πρόκληση!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ γλυκιά σύνθεση ακριβώς το στυλ σου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ όμορφη η σελίδα σου και η φωτογραφία της μικρή σου τόσο γλυκιά! Η λεπτομέρεια με τα μανιτάρια πολύ ταιριαστός συνδυασμός εξαιρετική ιδέα μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη και γλυκιά σύνθεση!!!όλα τα έχεις ταιριάξει τέλεια!!!!όσο για τα υπόλοιπα όπως λέει και η Έφη να κλείσουμε την τηλεόραση και υπομονή!!!καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφο συνδυασμό χρωμάτων εκανες;;;!!!! Υπέροχες οι δαντελες, από τα αγαπημενα μου το κοπτικο αυτο!!! Το χρησιμποίησα κι εγω, χιχι! Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφη σύνθεση... όλα άψογα συνδυασμένα και η φωτογραφία όλα τα λεφτά! Καλή επιτυχία, Χριστίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ρομαντική σύνθεση Χριστινάκι και υπέροχη φωτο! Καλή επιτυχία! Κλείστε τηλεοράσεις γιατί έτσι κι αλλιώς, ότι είναι να γίνει, θα γίνει...δυστυχως δε βλέπω να μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ouh comme c'est jolie toutes ces fleurs et ces bordures perforées. Une superbe page. Bisous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχο!!! Τα χρώματα δένουν τέλεια!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Wow! What a beautiful page. So delicate looking! Love it! Tks. for playing along with us at OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ADORABLE!! The layers of decorative edge papers are so pretty. Thanks so much for playing along with us at OUAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χριστινάκι μου γλυκό καλό μήνα και ας βάλει ο Θεός το χεράκι του να είναι πράγματι καλός !!! Εσύ μη χάνεις την όρεξη σου γιατί όσα κάνεις είναι ξεχωριστά και δεν νομίζω ότι αξίζει να τα θυσιάσεις για κανένα λόγο!!! Η σύνθεσή σου για άλλη μια φορά τέλεια και η Φιλοθέη σου άγγελος!!! Και πόσο δίκιο έχεις για την απέραντη αθωότητα των παιδιών, μακάρι να μας ξέμενε λίγη... Όλα θα ήταν αλλιώς... Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χριστινάκι μου όλοι είμαστε κάπως αυτό το καιρό και σε καταλαβαίνω απόλυτα,μην χάνεις το χαμόγελο σου με τίποτα. Η σύνθεση με την μικρούλα σου είναι πανέμορφη και τα χρώματα είναι πολύ γλυκά όπως γλυκιά είναι και η Φιλοθεϊτσα σου!!
    Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ όμορφο η σύνθεσή σου Χριστίνα μου, πολύ ρομαντική με υπέροχα χρώματα...φανταστική και η φωτογραφία της μικρούλας σου!!!

    Καλό μήνα!!!

    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάρα πάρα πολύ όμορφη σύνθεση!
    Κάτι πρέπει να κάνεις με τις φωτογραφίες σου... χάνουν πολύ!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γειά σου Χριστίνα!Πολύ ωραία δουλειά!Και η μικρούλα σου είναι γλύκα!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή