Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

School days!

Καλησπέρα σας! Πώς είστε; Εμείς είμαστε μια χαρά. Εγώ τις τελευταίες μέρες προσπαθούσα να συνηθίσω ότι αρχίσαμε ξανά το σχολείο και ξαναείδα τα χαρούμενα πρόσωπα των συναδέλφων σε πείσμα των καιρών... Και να πω σε όσες μανούλες είναι λίγο αγχωμένες για τα παιδάκια τους ότι κάποια βιβλιαράκια θα έχουμε ξεκινώντας και τα υπόλοιπα όπως λένε οι υπεύθυνοι θα καταφθάνουν λίγα λίγα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Περίεργη χρονιά μου φαίνεται η φετινή. Το καλό που εύχομαι να βγει από τις δυσκολίες της πατρίδας μας είναι ότι μάλλον θα σοβαρευτούμε όλοι λιγάκι και θα ξαναέρθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον.

Σήμερα θα σας δείξω ένα αλμπουμάκι που έφτιαξα για τις σχολικές φωτογραφίες της Κατερινούλας μας. Από αυτό ήταν και οι φωτογραφίες που σας έδειξα τελευταία. Μένουν, βέβαια, κάποια tags για να συμπληρωθεί, όμως, το βασικό κομμάτι τελείωσε. Σκέφτομαι να φτιάξω και για την Ελενίτσα και για τη Φιλοθεϊτσα ανάλογα αλμπουμάκια.















Τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι της Crate Paper από το Neighbourhood ενώ η βάση των σελίδων είναι φάκελλοι κίτρινοι τους οποίους έκοψα στη μέση (κάθε ένας μου δίνει δύο σελίδες). Επίσης χρησιμοποίησα και κάποια χαρτιά Prima και DCWV. Τις άκρες των φακέλλων τις έβαψα με ακρυλικά χρώματα (dabbers) και με distress inks.

Ελπίζω να σας αρέσει το αλμπουμάκι μου. Σας ευχαριστώ που περνάτε από το μπλογκοσπιτάκι μου και περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλιά σας που μου φτιάχνουν τη μέρα μου.

Καλό βραδάκι και εύχομαι μπόλικη υγεία και χαρά σε όλη τη γειτονιά!

34 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!
    Λάτρεψα το αλμπουμάκι γιατί μου θύμισε ...οτι όπου νάναι θάχουμε Χριστούγεννα!
    Τρυφερό,κοριτσίστικο,εορταστικό!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι φανταστικό!!!Οπωσδήποτε να φτιάξεις κι άλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη χρονια να εχουμε!!πρωτα ο Θεος!
    το αλμπουμακι ειναι τελειοοοο!!!φοβερα στολισμενο!!μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο,το λάτρεψα,μπράβο!!!!
    Καλή σχολική χρονιά σε όλους μας και ειδικά στα παιδιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστίνα καλή σχολική χρονιά σας εύχομαι και καλή δύναμη σε όλα! Κι εγώ σήμερα που ρώτησα στο σχολείο της Μαρίας, έχουν κάποια βιβλία. Το μίνι που έφτιαξες είναι φανταστικό, με χαρούμενα χαρτιά και πολύ όμορφα διακοσμητικά και σφραγίδες!!! Τα συγχαρητήρια μου για την σύνθεση σου στο OUAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ.ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ!!!! Χριστινάκι μου!!!!Μου επιτρέπεις να φτιάξω κι εγώ ένα!!! Το έκανες τόσο όμορφο που το ζήλεψα!!!! Καλή σχολική χρονιά να έχουμε και όλα θα πάνε καλά στο τέλος!!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή σχολική χρονιά Χριστίνα! Το άλμπουμ είναι πολύ πολύ γλυκό, είναι πανέμορφο! Οι κορδελίτσες, οι δαντέλες είναι στοιχεία που μ' αρέσουν πολύ! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχο έγινε! Καλή σχολική χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτικό το αλμπουμάκι! Σκέτη γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι όμορφα σχέδια και χρώματα!!! Φανταστικό!!!Μπράβο!!! καλή σχολική χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολυ ομορφο και χαρουμενο αλμπουμ
    καλη χρονια να εχετε στο σχολειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστίνα μου είναι απίστευτο!μου αρέσαν πολύ τα χαρτιά που διάλεξες και η ιδέα του φακέλου πολύ ευρηματική!...τυχερά τα κοριτσάκια σου!
    καλή σχολική χρονιά και σε εσάς!και εγώ θέλω να πιστεύω οτι μέσα απο όλο αυτό θα βρούμε τον παλιό καλό μας εαυτό, αυτόν για τον οποίον ακουγα απο την ελληνίδα γιαγιά μου γιατί ομολογώ οτι εγώ δεν τον γνώρισα!...
    άντε να μαζευτούμε και να ξαναβρεθούμε πάλι όλες μαζί για καφεδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι πανέμορφο το αλμπουμάκι Χριστίνα μου! Τυχερά τα κορίτσια σου που η μαμά τους είναι τόσο καλή και τους φτιάχνει τόσο όμορφα πράγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι υπέεεεροχο!!!!!!!!!!
    Μπράβο σου!!!Ωραία χρώματα κ σχέδια!!!
    Φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χριστίνα είναι υπέροχο!!!καταπληκτικό!!!τι να πω να φτιάξεις κι άλλα!!!σου εύχομαι καλή σχολική χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλώς σε βρήκα Χριστίνα!! Τι να πω για το άλμπουμ σου;; Είναι υπέροχο! Πολύ γλυκό και βγάζει μια νοσταλγία των παιδικών χρόνων!! όσο για το όνομα "Κατερίνα"...το αγαπώ πολύ, γιατί Κατερίνα λένε τη γιαγιά μου! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Comme il est beau ce mini, j'adore les papiers que tu as utilisé et les tampons par ci par là. Une réussite! Bisous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χριστινάκι μου γλυκό!!! Σ' ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιο!!! Κάτι μου λέει πως όλα θα γίνουν έτσι όπως μου τα περιγράφεις!!! Εύχομαι και για σένα να είναι όλα ιδανικά στο σχολείο σου και από αύριο να κάνεις μια τέλεια αρχή στη νέα σχολική χρονιά!!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα Χριστίνα μου!!!
    Υπέροχο το άλμπουμ που έφτιαξες για την Κατερινούλα!!! Μου έδωσες πολύ κουράγιο με την ανάρτηση αυτή,ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε τα παιδιά μας.
    Καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη Χριστινάκι μου!!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχ είναι πανεμορφο!! Μακαρι να ειχα ενα τοσο τελειο αλμπουμ απο τα παιδικα μου χρονια, είμαι σιγουρη οτι η Κατερίνα θα το εχει σαν θησαυρο οταν μεγαλωσει! Επίσης Χριστινα να σε ευχαριστησω για μια ακομη φορα για τα εμψυχωτικα σου σχολια! Θα ηταν ωραια αν ηθελες να ερθεις καποια μερα στα knitting meetings μας!

    φιλακια πολλα , και καλη σχολικη χρονια για ολους μας
    μαριεττα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Hi Christina , what an amazing album absolutely fabulous ! So much work went into this and it shows I just love it ! Each page is so different and gorgeous. Katerina is so very lucky to have such a great book !

    Maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χριστινάκι μου γλυκό!!! Η αλήθεια είναι ότι έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα!!! Βλέπεις πήρα την Έ τάξη και θέλει μεγάλη προετοιμασία!!! Έχω 23 πουλάκια και συνάντησα παλιούς συναδέλφους, οπότε και από παρέα είμαι καλά!!! Άραγε βρε Χριστινάκι θα έρθω ποτέ στη δική σου θέση; Είναι ωραίο να είσαι στο σχολείο με τα παιδάκια σου!!! Σε φιλώ γλυκά γλυκά, δώσε τα φιλιά μου και στ' αγγελούδια σου! Αύριο επιστρέφω στο σπίτι μου, οπότε θα τα πούμε καλύτερα!!! Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κι εμένα μου αρέσει πολύ το άλμπουμ που έφτιαξες! Του έβαλες πολλές λεπτομέριες που δείχνει πως το έφτιαξες με αγάπη για το Κατερινάκι! Εγώ φέτος θα απέχω από τη σχολική αίθουσα, να ασχοληθώ με την μπουμπού μου! Καλή σχολική χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άσε που ζήλεψα κι εγώ Κική μου, και θα φτιάξω για τα ανηψάκια μου σύντομα!!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χριστινάκι μου γλυκό!!! Καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χριστίνα μου μπήκα να σε συγχαρώ για το BITW και έμεινα άφωνη!Είναι υπέροχο!!!! δεν εχω αλλα λογια....μπραβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλή σχολική χρονιά με υγεία και κάθε πρόοδο! Πολλά φιλιά!!! Το άλμπουμ πανέμορφο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλό Σαββατοκύριακο γλυκιά μανούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τέλειο!!!! Είχα καιρό να σου 'ρθω..
    Μπράβο Χριστινάκι! Φανταστική δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάλι το χάζευα το άλμπουμ σου... Χριστίνα μου, να σε ρωτήσω θέλω: Ποια χρώματα χρησιμοποιείς για τις σφραγίδες Magnolia και από που τα προμηθεύεσαι; Επίσης, τα punches για της γωνίες των σελίδων σου, από που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή