Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη καρτούλα για τη δεύτερη πρόκληση του Heart2Craft!

Καλησπέρα σε όλη τη χαρούμενη γειτονίτσα! Πώς είστε; Εγώ βλέπετε μέσα στη βδομάδα χάνομαι και βγαίνω ξανά το σαββατοκύριακο. Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια χριστουγεννιάτικη καρτούλα που σε πείσμα των θλιβερών ημερών που ζούμε στη χώρα μας έφτιαξα για την πρόκληση του Heart2Craft. Η πρόκληση ζητάει μια καρτούλα γεμάτη λάμψη με glitter, bling, glossy accents, κ.λπ.

Για την καρτούλα μου χρησιμοποίησα ένα embossing folder της Papermania το οποίο πέρασα με μελάνι της Versamark και έκανα embossing με τη σκόνη Sparkle της Hero Arts. Πρόσθεσα, επίσης, καρδούλες-πέρλες, κόκκινα στρασάκια και πολύ Stickles. Ιδού, λοιπόν το αποτέλεσμα:



Για το sentiment χρησιμοποίησα άσπρη χοντρή ξυλομπογιά για να το περάσω από επάνω από το ανάγλυφο και να το τονίσω. Βέβαια, βγήκε λίγο "μπαρόκ" η καρτούλα μου, λίγο σοβαρή αλλά ελπίζω να είναι κατάλληλη για την πρόκληση.

Ελπίζω να σας αρέσει και θα χαρώ πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Σας εύχομαι καλή δύναμη και ένα χαρούμενο και όμορφο Παρασκευιάτικο βραδάκι...

16 σχόλια:

  1. Χριστίνα μου η καρτούλα σου είναι πανέμορφη και καθόλου μπαρόκ όπως λές! Σ' ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα μου... η καρτούλα είναι υπέροχη!!! άντε να αλλάξουμε λιγο κλιμα γιατι... παραμαυρίσαμε!!! ζήτω το γκλίτερ και τα ροζ συννεφάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καρτούλα σου είναι πάρα πολύ ωραία!!!καλή επιτυχία και καλό ΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά τέλεια!!Αν αποφασίσεις να τη στείλεις, πες μου να σου στείλω τη δ/νση μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφη..υπεροχος συνδιασμος χρωματων..καλο σ.β....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστινα η καρτα σου υπεροχη!!!καλη επιτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Χριστίνα μου! Άσε εγώ νομίζω ότι όλα αυτά γίνονται σε άλλη χώρα, σε άλλο κόσμο! Και στον δικό μου κόσμο, φτιάχνω κι εγώ καρτούλες! Κι ενώ ήρθα να κάνω ανάρτηση, ξεχάστηκα και δεν τις φωτογράφισα… Η δική σου καρτούλα είναι πολύ όμορφη και στα χρώματα των Χριστουγέννων! Μου αρέσει πολύ τόσο το κυπαρίσσι, όσο και το ανάγλυφο και το glitterακι ρέει άφθονα!!! Καλή επιτυχία και καλή ξεκούραση το ΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφη η κάρτα σου. Βρήκα τώρα το μπλογκ και μου αρέσει πολύ!! Σου εύχομαι καλό σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστινάκι μου κι εγω σε άλλη χώρα ζω καιθέλω να ζω!!!! Η κάρτα είναι φτιαγμένη με αγάπη για τη γιορτή της αγάπης!!!! Τέλεια την έκανες !!!! Καλή επιτυχία και καλο ΣΚ. Όσο για τον κ. Blogger θα σας έχω πολλά και διάφορα πουδοκιμάζω και όσα πετύχουν θα τακάνω ανάρτηση... Φιλάκια φιλεναδίτσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. C'est très jolie dis donc, j'adore l'embossage. En plus ça brille!!! Bisous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βραβειάκι σε περιμένει κι εσένα για τις όμορφες δημιουργίες σου! Για περάστε, για περάστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστινάκι μου είναι τέλεια η κάρτα σου!!!Να σου πω την αλήθεια είναι καλύτερα στον κόσμο μας...υπάρχει πολύ αγάπη πολλά όνειρα και πολύ καλή διάθεση τι το καλύτερο.Φιλάκια πολλά να έχεις ένα όμορφο Σαβ/κο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφα στολισμένη καρτούλα! Δεν ξέρω άν το δαντελωτό πλαίσιο έχει γίνει με punch αλλά άν όντως έτσι έχει γίνει ΜΠΡΑΒΟ! Δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω ένα σωστό κλειστό περίγραμμα με border punch :D. Καλή επιτυχία Χριστίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι Βούλα μου, με punch έχει γίνει και το μαθαίνεις με λίγη εξάσκηση. Πρώτα κάνω τι; γωνίες και με βάση αυτές κάνω το υπόλοιπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή