Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Και δυο τελευταίες καρτούλες για τις προκλήσεις Οκτωβρίου του Get Creative...

Καλησπέρα σας! Και καλό μήνα! Πώς τα πάτε; Σήμερα έχω να σας δείξω δύο τελευταίες καρτούλες για τις προκλήσεις του Οκτωβρίου του Get Creative.

Η πρώτη είναι για την πρόκληση της Όλγας που ζητάει να φτιάξουμε μία κάρτα με πουλάκια. Εγώ, λοιπόν, βρήκα μια παλιά εικόνα με κοκκινολαίμηδες από μια ιστοσελίδα όπου μπορείς να "κατεβάσεις" δωρεάν διάφορες εικόνες, την εκτύπωσα και την έβαλα στο κέντρο της χριστουγεννιάτικης καρτούλας μου. Έφτιαξα και ένα φιόγκο από κορδέλλα grosgrain και έτοιμη η απλή καρτούλα μου. Την εικόνα με τα πουλάκια την "κατέβασα" από αυτήν την ιστοσελίδα (Free animal Christmas cards) που έχει πολύ ωραίες βικτωριανές εικόνες.



Τη δεύτερη καρτούλα την έφτιαξα για την πρόκληση της Vicky Papaioannou που ζητάει μία κάρτα με όγκο, με 3D αποτέλεσμα. Εγώ χρησιμοποίησα μία από τις αγαπημένες μου σφραγίδες Tilda, αυτή με το φαναράκι, από τη σειρά Mini world. Οι σφραγίδες mini world της Magnolia είναι οι ίδιες σφραγίδες με τις κανονικές αλλά σε μικρότερο μέγεθος. Αφού τη ζωγράφισα με Copics την κόλλησα με foam stickers πάνω σε ένα tag που έκοψα με μήτρα κοπής (die) της Marianne Design, το οποίο, επίσης, κόλλησα με foam stickers πάνω στην κάρτα. Χρησιμοποίησα επίσης κορδέλλα, γκυ και φύλλα γκυ που έκοψα με φιγουροκόπτη της McGill.




Παρόλο που είναι απλές σχετικά οι καρτούλες αυτές μου αρέσουν πολύ. Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω και τη δική σας γνώμη. Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε από εδώ και μου αφήνετε τόσο όμορφα σχόλια.

Το Σάββατο έχουμε το crop της Ειρήνης και χαίρομαι πολύ που θα τα ξαναπούμε με κάποιες από τις σκραποφιλενάδες. Ως τότε εύχομαι σε όλους καλή δύναμη με πολλή υγεία και χαρά και να περάσετε ένα όμορφο βραδάκι!

27 σχόλια:

  1. πανεμορφες..ταλοια δουλεια..σουπερ..καλο απογευμα.. φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα κι αυτές οι καρτούλες σου είναι τέλειες ,πολύ χριστουγεννιάτικες με ωραία χρώματα!!! πολύ ενδιαφέρουσα κι η σελίδα με τις εικόνες,ευχαριστούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. What can i say two very very beautiful cards!!
    thank you so much for all your support throught this challenge month.
    Look forward to seeing you Saturday!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστίνα μου και οι δυο είναι φανταστικές ειδικά με την πρώτη ξετρελάθηκα!!! Ευχαριστούμε για το link!!! Καλή επιτυχία! Να έχεις έναν υπέροχο και δημιουργικό μήνα καλή μου!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΥ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΚΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΙΘΑΝΗ!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα Χριστινάκι μου!!! Οι καρτούλες σου είναι όνειρο! Ξετρελάθηκα με την tilda σου και η πρώτη είναι τόσο διαφορετική απ'ότι κυκλοφορεί σε χριστουγεννιάτικο!!! Σε φιλώ γλυκά, καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΥ!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστινάκι καλό μήνα!!!!Και σε ευχαριστω για τις επισκέψεις!Οι κάρτες σου ειναι τέλειες !!!Υπέροχα σχεδια και οι δυό και τόση δουλειά που μονο απλές δεν λέγονται!μπράβο και πάλι μπράβο!καλή επιτυχία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πω?η 1 πιο όμορφη από την άλλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hi there, two beautiful creations , perfectly crafted as always Christina. Wow and that bow is amazing I need lessons. Thank you so much for your continued support for Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι πολύ όμορφες και καλοστημένες, κι ας είναι απλές! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόλις είδα πως κέρδισες στο διαγωνισμό του Heart2craft! Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχες και οι δύο!!Συγχαρητήρια Χριστινάκι!!καλή επιτυχία!Και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα Χριστίνα και καλό μας μήνα! Οι κάρτες σου είναι η μια πιο όμορφη από την άλλη!!! Καλοδουλεμένες και όλα πολύ ταιριαστά μεταξύ τους! Προσέχεις την παραμικρή λεπτομέρεια! Συγχαρητήρια για το δωράκι στο στο Heart2Craft και καλή επιτυχία στις υπόλοιπες προκλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hi christina, kalo mina. Love your cards, and ofcourse my favorite the tilda card. See you on saturday! Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χριστινάκι μου έλειψες,τι κάνεις? Πολύ όμορφες οι κάρτες που έφτιαξες.Έχουν και οι δυο Vintage στυλ που εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ,ειδικά για Χριστούγεννα!!
    Καλή επιτυχία στις προκλήσεις!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο σου Χριστίνα είναι πανέμορφα! και τα άλλα με τα ποντικάκια είναι υπέροχα!
    Καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πανέμορφες οι καρτούλες σου! Και ακριβώς στα χρώματα που μου αρέσουν για τα χριστούγεννα. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μένω άφωνη!Υπέροχες και οι δύο! Ειδικά η κάρτα που έφτιαξες για την πρόκλησή μου με τον όγκο είναι καταπληκτική! Υπέροχο το αποτέλεσμα με την κορδέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και οι δύο κάρτες είναι πανέμορφες! Σε ευχαριστούμε πολύ και για τις site με τις εικόνες Κι βεβαίως σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πανέμορφες!!! Σ'ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φανταστική δουλειά Χριστίνα!Ειδικά η δεύτερη είναι η αγαπημένη μου.Τέλεια χρώματα και τέλειος κόμπος!Μπράβο Χριστίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό Σαββατοκύριακο Χριστινάκι μου!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τέλειες, τέλειες, τέλειες!!!
    Δεν σε χάρηκα στο Crop όσο θα ήθελα...
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή