Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Blog Candy!!!

Καλησπέρα σας! Πώς είστε; Εγώ χάθηκα και πάλι μια και τρέχουμε να προλάβουμε τις ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα. Σήμερα δεν θα σας δείξω κάτι από αυτά που φτιάχνω. Η ανάρτησή μου γίνεται για να σας προσκαλέσω να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση για ένα δωράκι που σας έχω. Μια και εχθές συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που έστησα το μπλογκοσπιτάκι μου σ' αυτή την τόσο φιλόξενη μπλογκογειτονιά θέλησα να σας ευχαριστήσω για την παρεούλα που κάνουμε και για τα γεμάτα αγάπη λογάκια που μου αφήνετε πάντα.

Το δωράκι το αγόρασα από τη γλυκιά μας Λένα πριν από καιρό με σκοπό να σας το χαρίσω. Είναι το δεύτερο κιτ από τη σειρά Laced with grace της Glitz που έφτιαξε η Λένα. Μαζί πρόσθεσα και λίγη από την αγαπημένη μου δαντέλα chantilly, λίγα τριανταφυλλάκια και μερικά μεταλλικά διακοσμητικά και κουδουνάκια.





Όσοι, λοιπόν, θέλετε να γιορτάσουμε την πρώτη επέτειο του μπλογκόσπιτού μου ελάτε να συμμετάσχετε. Θα ήθελα να μου αφήσετε λίγα λογάκια κάτω από αυτή την ανάρτηση μέχρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου λέγοντάς μου (για να το κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρον) πώς θα περάσετε την ημέρα των Χριστουγέννων. Επίσης, να γίνετε αναγνώστης - αν δεν είστε ήδη - και όποιος θέλει μπορεί να το κοινοποιήσει και μέσω του δικού του μπλογκόσπιτου.

Αυτά, λοιπόν, για σήμερα μαζί με τις πολλές μου ευχαριστίες για την αγάπη που μου δείχνετε. Αυτές τις μέρες ετοιμάζω τα δωράκια για το Pay it forward (τελευταία και καταϊδρωμένη...). Όσες φίλες μου είχατε αφήσει σχόλιο και δεν μου έχετε στείλει τις διευθύνσεις σας παρακαλώ να μου τις στείλετε στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση για να σας στείλω τα δωράκια σας.

Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη και ένα υπέροχο απόγευμα!

25 σχόλια:

  1. Φοβερό δωράκι,Χριστίνα!Σ'ευχαριστούμε πολύ!
    Ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνουμε τα Χριστούγεννα!Σιγουρα θα είμαστε παρέα με καλούς φίλους!Ασε που δεν εχω προλαβει ακόμη ουτε το δεντρο να στολισουμε!Ελπίζω μεχρι το τελος της βδομαδας να το κανουμε!
    Τα φιλια μου!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς μόλις εχθές καταφέραμε και φτιάξαμε το δέντρο με τη βοήθεια της κολλητής μου! Σήμερα έχει σειρά το υπόλοιπο σπίτι να ντυθεί με μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια! Να νιώσουμε πως πλησιάζουν οι γιορτές!!! Χριστούγεννα πιθανότατα στην όμορφη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένεια της αδελφής του άντρα μου! Πολλά παιδάκια δηλαδή! Υπέροχο το δώρο σου, Χριστίνα, και σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστινάκι, χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου, να τα εκατοστήσει και να βλέπουμε τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!
    Εμείς τα Χριστούγεννα θα είμαστε στο όμορφο Ναύπλιο όπου μας αρέσει πολύ και περνάμε τέλεια!
    Καλές γιορτές σε εσένα και την οικογένειά σου! Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστινάκι μου Χρόνια Πολλά στο blogάκι σου! Υπέροχο το δώρο σου είσαι ποολύ γενναιόδωρη! Ελπίζω σε πολλά ακόμα χρόνια δημιουργίας και επικοινωνίας με ολες εμάς:)
    Χριστούγεννα στο σπίτι μας οπως κάθε χρόνο καθώς γιορτάζει ο σύζυγος :) Ερχονται φίλοι και συγγενείς και περνάμε ωραία.
    Ακόμα προσπαθώ να βγάλω όρεξη σήμερα να στολίσουμε το δέντρο αλλα δεν το βλέπω και σήμερα :(
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά στο σπιτάκι σου και να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου. Συνέχισε έτσι τις φοβερές δημιουργίες σου και δε θα αργήσει να γίνει κι αυτό. Υπέροχο δωράκι, ειδικά για εμάς τις αρχάριες. Πραγματικά μας σκλαβώνεις!
    Την ημέρα των Χριστουγέννων θα την περάσουμε παραδοσιακά στο σπίτι της μητέρας μου που γιορτάζει. Εμείς δέντρο στολίσαμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε αν και δεν επικρατεί γενικά γιορτινό κλίμα. Πρέπει όμως να αντισταθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Χριστίνα, χρόνια πολλά & δημιουργικά σε σένα και το blogακι σου! Ευχαριστούμε πααρα πολύ για το δωράκι σου!!! Είναι πολύ όμορφα όλα!!! Χριστούγεννα πάντα κάνουμε όλη η οικογένεια μαζί, γονείς, αδέλφια τα παιδάκια μας και καταλαβαίνεις γίνεται Ο χαμός!!! Πρωτοχρονιά πάλι όλοι μαζί κι επιλεγούμε να πηγαίνουμε αποβραδίς σε αγρυπνία! Πρωτοχρονιά, όταν ο χρόνος αλλάζει, εμείς είμαστε στην εκκλησία! Άλλη αίσθηση! Φέτος όμως δεν ξέρω, έχουμε αρχίσει να συζητάμε για κανένα ταξιδάκι ή στην Χαλκιδική ή στη Λίμνη Πλαστήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hi Christina, what lovely blog candy!
    How will we spend Christmas day?
    Well we will be with family but it will be a difficult day as it will be the first Christmas without pappou and of course the first year we do not celebrate his name day. We will continue though through his grandson and try to make the event as festive as we can.!!
    Bythe way you have decorated your blog beautifully!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστίνα υπέροχο το δωράκι σου! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Τυχερή όποια το κερδίσει!
    Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου! Πάντα δημιουργικό!
    Τα Χριστουγεννα φέτος μάλλον θα τα περάσουμε στο σπίτι μας οικογενειακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστινάκι χθες συζητούσα με μία φίλη οτι έχεις χαθεί,αλλά όλοι αυτές τις μέρες τρέχουμε,πόσο μάλλον εσύ με τα παιδιά!
    Νάσαι πάντα γερή και ν απολαμβανεις την κάθε στιγμή, ακόμα και μέσα εδώ σ αυτή τη ζεστή παρέα που εύχομαι να τα λέμε για πολλά χρόνια!
    Παρότι δεν ασχολούμαι με το δικό σου "άθλημα",αλλά θέλω να συμμετέχω στην γιορτή σου,να σου πω οτι τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε οικογενειακά όπως κάθε χρόνο στο πατρικό μου σπίτι και με την παρέα (ελπίζω να μην μου τα χαλάσει πάλι φέτος ο καιρός) της κόρης μου που ζει πλέον στο Λονδίνο!Αυτά για μένα είναι Ευτυχισμένα Χριστούγεννα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
    Σε φιλώ και σου εύχομαι πάντα στιγμές οικογενειακής ευτυχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραίο το δωράκι, αν και δεν είμαι η ειδική στο αντικείμενο!! Σου εύχομαι αμέτρητα χρόνια φαντασίας και δημιουργικότητας!! Καλή επιτυχία σε όλους όσοι θα συμμετέχουν :)))
    Όσο για τα χριστούγεννα, ακόμα δεν έχουμε κάνει το πρόγραμμά μας για εκείνες τις ημέρες, αλλά σίγουρα θα περάσουμε οικογενειακά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τα εκατοστήσει το blog σου Χρίστίνα μου και πάντα είναι γεμάτο όμορφες και χαρούμενες δημιουργίες!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να τα εκατοστήσει το blog σου Χρίστίνα μου και πάντα είναι γεμάτο όμορφες και χαρούμενες δημιουργίες!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστίνα μου να τα εκατοστήσει το blogακι σου και να βλέπουμε πάντα τις υπέροχες δημιουργίες σου!
    Όσο για την ημέρα των Χριστουγέννων-πέρα από τον εκκλησιασμό- θα είμαστε με την οικογένεια, γονείς, αδέρφια κτλ., καλή παρέα και εκλεκτά εδέσματα:)
    Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην κλήρωση για το υπέροχο δωράκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Xριστίνα να τα εκατοστήσει το μπλογκακι σου!!!!υπέροχο το δωράκι σου!!!!!ευχαριστούμε πολύ!!!!!φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια πολλά και δημιουργικά, με έμπνευση και φαντασία! Χριστούγεννα μεσημέρι , όπως κάθε χρόνο, στο σπίτι μας με όοολη την οικογένεια! Ευχαριστούμε για το δωράκι! Ανάρτησα το δωράκι σου και στο blog μου. http://handmadebymarascreation.blogspot.com/

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χριστινάκι μου χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου και με πολλές και καλές δημιουργίες!!!
    Τα Χριστούγεννα για μένα είναι οικογενειακή υπόθεση και πάντα τα περνάμε σπίτι με τους δικούς μου ανθρώπους και συγγενείς!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστούμε για το δωράκι και χρόνια πολλά για το blogάκι σου! ♥ Πώς θα περάσω τα φετινά Χριστούγεννα; Με τον καλύτερο τρόπο... Με την οικογένειά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σου Χριστίνα μου!!!! Να τα εκατοστήσει το blog σου!!! Τα δωράκια σου είναι όλα ωραία και σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ!!!
    Τις γιορτές τις περνάμε στο σπίτι μου οικογενειακά,λατρεύω να μαγειρεύω για τα αγαπημένα μου πρόσωπα.
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρονια πολλα για το blog σου και ευχαριστουμε για το ΥΠΕΡΟΧΟ δωρο που μας χαριζεις! Εμεις στο σπιτι μας θα περασουμε μπορει και στης μητερας μου. Καλες γιορτες να εχουμε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια πολλά για το blogακι σου Χριστίνα.Τέλειο το δωράκι σου.Εμείς φέτος τα Χριστούγεννα θα είμαστε κάπως διαφορετικά , οι δυό μας εγώ και ο αντρούλης στο νησί μακρυά από τους δικούς μας λόγω δουλειάς.Αλλά δεν πηράζει μια ακόμη εμπειρία ας είμαστε γεροί και αγαπημένοι και του χρόνου όλοι μαζί.Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εύχομαι το blog σου να τα χιλιάσει και οι πολύ όμορφες δημιουργίες σου να μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια!!!
    Τις γιορτές αυτές θα τις περάσουμε όπως κάθε χρόνο οικογενειακά και πίστεψε με όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί είναι αληθινό πανηγύρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χριστινα ευχομαι να χιλιασει τους αναγνωστες του το μπλογκ σου!!εξαλου το αξιζει με τοσες ομορφες δημιουργιες που μας δειχνεις!!!
    Θα σου πω τι κανουμε την μερα των Χριστουγεννων...καθομαστε ολη μερα σπιτι και χαλαρωνουμε μετα απο το ξενυχτι της προηγουμενης μερας!!Μας αρεσει και το κανουμε χρονια...μονο οι τεσσερις μας!!Για φετος ελπιζω να μην αλλαξει αυτο(θα μου λειψει)αλλα βλεπεις τα παιδια μας εχουν μεγαλωσει και ισως να θελουν να δουν καποιους φιλους τους εκεινη τη μερα!!!Αν γινει αυτο ειναι καλοδεχουμενοιστο σπιτι μας ,μιας και ειναι παντα ανοιχτο για ολους!!!
    Ευχομαι καλες γιορτες να εχουμε ολοι!!!
    οσο για το δωρο σου ειναι πολυ ομορφο....τυχερη αυτη που θα το κερδισει!!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλώς σε βρήκα!!! Τι όμορφο το blogοσπιτάκι σου...να τα 100στήσει!!! Εύχομαι τα Χριστούγεννα να τα περάσουμε ήρεμα και όμορφα!Εγώ προσωπικά θα τα περάσω με αγαπημένα πρόσωπα στο χωριό δίπλα στο τζάκι και καλομαγειρεμένο γουρουνόπουλο στον ξυλόφουρνο! Φιλάκιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να τα εκατοστήσει το blogoσπιτο σου Χριστινάκι συνάδελφε ( τρεις κόρες και γω ). Τα Χριστούγεννα απο τότε που γεννήθηκε η μεγάλη μας κόρη έεχουμε θεσπίσει το Open House , το σπίτι είναι στολισμένο τατ τραπέζια στρωμένα και απο τις 12 έως αργά το βράδυ πηγαίνει και έρχεται κόσμος , ανταλλάσουμε δώρα ,απολαμβάνουμε φαγητό , γλυκά ,gluwein , το τζάκι μας .Τα τελευταία χρόνια πέρα απο συγγενείς και φίλους έρχονται και φίλοι των κοριτσιών , δεν το αλλάζω με τίποτα !!!!! σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πω πω τι φανταστικό δώρο είναι αυτό!Ευχαριστούμε Χριστινάκι! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για το ηλεκτρονικό, αλλά και για το κανονικό σπίτι σου!
    Υγεία, αγάπη, όμορφες δημιουργίες και πολλά πολλά χαμόγελα!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή