Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Έχουμε νικήτρια!

Καλησπέρα σας! Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να ετοιμάζεστε πυρετωδώς για τα Χριστούγεννα! Εμείς περάσαμε όμορφα με κάποιες βολτούλες το Σαββατοκύριακο, με τη γιορτή στο κατηχητικό των παιδιών και με διάβασμα για τη συναυλία της Τρίτης... Τις επόμενες μέρες έχουμε και τις χριστουγεννιάτικες γιορτές στο σχολείο. Πολύ τρέξιμο όπως καταλαβαίνετε, αλλά ευχάριστο.

Λοιπόν, σήμερα αξιώθηκα και έκανα την κλήρωση για το δωράκι για τα γεννέθλια του μπλογκόσπιτού μου. Με τον πατροπαράδοτο τρόπο έγραψα τα ονοματάκια σε χαρτάκια τα δίπλωσα, τα ανακάτεψα και τράβηξα ένα χαρτάκι με πολλή αγάπη. Και το όνομα της νικήτριάς μας είναι:

Rania K

Ράνια μου συγχαρητήρια! Σε παρακαλώ στείλε μου τη διεύθυνσή σου για να μπορέσω να σου στείλω το δωράκι σου. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια που συμμετείχατε στη χαρά των μπλογκογεννεθλίων μου.

Και πριν κλείσω να πω ότι σήμερα έφτασε στ' αυτιά μου δυο φορές η πολύ θλιβερή ιστορία του μικρού κοριτσιού, της Άννας, που η μαμά της δεν πήγε να την πάρει από τον παιδικό σταθμό γιατί δεν είχε καθόλου χρήματα για να τη μεγαλώσει. Στ' αλήθεια σφίγγεται η καρδιά μου να ακούω τέτοια πράγματα και δεν ξέρω τι να κάνω. Κάτι όμως δεν πρέπει να κάνουμε; Σαν μανάδες ως πότε μπορούμε να τα βλέπουμε και να τ' ακούμε όλ' αυτά και να στεκόμαστε άπραγες; Εσείς τι λέτε; Λυπάμαι πολύ που κλείνω τόσο θλιβερά αλλά προσπαθώ να σπάσω το κεφάλι μου και να βρω τι μπορούμε να κάνουμε. Σας αφήνω με ελπίδα και προσευχή στην καρδιά μου... Καλό και ήσυχο βραδάκι...

8 σχόλια:

  1. να το χαρει το δωρακι της..και συ να σκορπας χαρα..να κανουμε ποιο δυνατη την προσευχη μας και Εκεινος θα μας δει..καλο βραδυ..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην νικήτρια!Χριστίνα και εγώ το είδα σήμερα και μου έχει τσακίσει την ψυχολογία.Μου έρχεται όλη την ημέρα στο μυαλό το παιδάκι να περιμένει την μανούλα του να έρθει...
    Τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστινάκι μου!!! Δεν το άκουσα αυτό το τραγικό και ομολογώ ότι έχω συγκλονιστεί!!!! Ψυχούλες μου!!! Τι να κάνουμε;; Για ότι σκεφτείς είμαι μέσα και φυσικά θα ψάξω κι εγώ να βρω ιδέες!!! Δεν ξέρω τι να πω; Ας λυπηθεί ο Θεός τα παιδάκια!!! Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για το δωράκι!!Και κατά δεύτερον... όλες νομίζω μας συγκλόνισε αυτή η ιστορία, που είναι μόνο ένα δείγμα του τι συμβαίνει γύρω μας...δυστυχώς. Το θέμα είναι να μπορούμε να βοηθήσουμε, ο καθένας όσο μπορεί την κάθε μανούλα ή οικογένεια που ξέρουμε οτι έχουν ανάγκες!Και οχι μόνο τώρα που είναι Χριστούγεννα, και θυμόμαστε όλοι - λόγω δημοσίευσης ανάλογων περιστατικών- αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σας καληνυχτίζω και γω με τη σειρά μου ,με την ελπίδα πως καμιά μανούλα δεν θα βρεθεί ξανά σε παρόμοια θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στην τυχερή!!!!όσο για αυτή την ιστορία δεν την άκουσα και έχω συγκλονιστεί!!!!Όλοι να βοηθήσουμε!!!!!Τι να πω!!!!Χριστέ μου βοήθα τα παιδιά!!!!καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστίνα μου, από το πρωί που το διάβασα και εγώ έχω πάθει κατάθλιψη. Είναι τραγικό.... τι να εξηγήσει κανείς σ' αυτό το παιδί!!! Και σε τι θέση πρέπει να βρίσκεται η μανα... :(
    Τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το καημένο το παιδάκι... Τι θα γίνει μ' αυτό τώρα; Κυρία Χριστίνα, γεια σας με λένε Δήμητρα και είμαι 11 χρονών. Πολύ θληβερό ήταν αυτό με το παιδάκι. Εγώ βέβαια δεν μπορώ να κάνω τίποτα όμως εσείς οι μεγάλοι πρέπει κάτι να κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστινάκι μου καλό!!! Μ'αρέσει η ιδέα αλλά θέλει επεξεργασία!!! Τι λες να μιλήσουμε κάποια στιγμή;
    Σε καληνυχτίζω προς το παρόν!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή