Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Let your imagination fly free... beyond borders...

Καλημέρα σας τώρα πια! Πώς τα περνάτε; Εμείς χαλαρώνουμε λιγάκι με διακοπούλες αλλά, βέβαια, το "σερφάρισμα" στο διαδίκτυο λιγοστό.

Σήμερα θα σας δείξω μια σύνθεση που τελείωσα την Τρίτη το πρωί αλλά μόλις τώρα βρίσκω χρόνο να την αναρτήσω. Είναι μια φωτογραφία με την Ελενίτσα μου πριν από λίγα χρόνια όπου δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέγαμε πάντως φαίνεται κάτι να της λέω κι εκείνη να κοιτάζει με ένα ονειροπόλο ύφος. Μου άρεσε, λοιπόν, πολύ και την έφτιαξα σε σύνθεση με την οποία συμμετέχω στην πρόκληση του Get Creative και του Bird is the word με τη λέξη beyond. Το sketch της Μελένιας μου άρεσε πολύ και η λέξη του Bird is the word ταίριαζε τέλεια με τη φωτογραφία. Δείτε, λοιπόν, και πείτε μου τη γνώμη σας...




Τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι τα περισσότερα από το υπέροχο κιτ Be happy (My Mind's Eye) της Λένας μας που το είχα πάρει εδώ και καιρό αλλά τώρα ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ. Το μπεζ λουλούδι είναι Prima και τα άλλα από τα υλικά που είχα. Το chipboard swirl με τα φυλλαράκια και τα λουλουδάκια είναι Σφραγιδομανία, δώρο της Σφραγιδομανίας από το crop της Θεσσαλονίκης. Του έκανα heat embossing και του πρόσθεσα κρυσταλλάκια. Επίσης, γύρω-γύρω στο χαρτί της βάσης μου έκανα masking με μελάνι Ash rose (Versa) με ένα στένσιλ της Artist Cellar που πήρα από τη Μυρτώ.

Αυτά, λοιπόν, για σήμερα. Εύχομαι να σας αρέσει και θα χαρώ πολύ ν' ακούσω τη γνώμη σας. Εύχομαι να περνάτε όμορφα και να κάνετε διακοπούλες ή να πλησιάζουν τουλάχιστον σύντομα. Καλά να περνάτε και σας ευχαριστώ που περνάτε από εδώ!

16 σχόλια:

  1. Χριστίνα μου ΠΑΡΑ πολύ ωραία και συγκινητική η σύνθεση σου ... τα χαρτια, χρωματα, φωτο, και συναισθημα ταιριάζουν απόλυτα ... ευχαριστώ για την συμμετοχη σου στο GC!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστινάκι καλημέρα! συμφωνώ με την Ελένη, είναι ΠΑΡΑ πολύ ωραία σύνθεση! μου αρέσει πολύ αυτό που έκανες με το στένσιλ γύρω γύρω απο την σελίδα σου! καλά να περνάτε και φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστίνα, είναι πανέμορφη σε κάθε επίπεδο, η ερμηνεία του σκετς πιστή, η φωτογραφία πολύτιμη και τα εξάγωνα φανταστικά! Πολύ όμορφο το swirl, το δούλεψες υπέροχα! σ' ευχαριστουμε πολύ για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Χριστινάκι! Άλλη μια υπέροχη σύνθεσή σου, ρομαντική και με πολύ ωραία χρώματα. Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη Χριστινάκι! Ξερεις ότι μου αρέσει αυτό το γλυκό ρομαντικό στυλ! Το κλαστερακι τελειο! Καλη επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ όμορφη και ιδιαίτερη η σύνθεσή σου Χριστινάκι μου!!! καλή επιτυχία!!!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χριστινακι μου να σαι καλα..υπεροχη η συνθεση..μου αρεσαν τα χαρτια πολυ..τελοια η φωτο..και τα λογια..καλη επιτυχια σου ευχομαι..να περνας ομορφα..τα φιλια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Beautiful layout Christina, just adorable and the photo is very moving. The the soft and delicate colours and the amazing layout here, thanks once again for your support at Get Creative and good luck.
    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γλυκιά και τρυφερή σελίδα.Και αυτά τα χαρτιά της ΜΜΕ είναι ονειρεμένα!καλή επιτυχία και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στο GC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Christina ΜΟΥ!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SO So BEAUTIFUL... THANKS for sharing this with us over @ BITW!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ όμορφη σύνθεση χριστίνα!!!και πολύ τρυφερή φωτογραφία!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πανέμορφα όλα σου Χριστίνα!!!Ρομαντικά!! φιλάκια και να περνάς καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα Χριστινάκι μου, τι μου κάνεις? Μου έχετε λείψει αφάνταστα! Εύχομαι να περνάτε υπέροχα και να ξεκουράζεστε! Υπέροχη και ρομαντική η σύνθεση σου, όπως πάντα λατρεύω το στυλ σου : ) Ευχαριστούμε πολύ που παίζεις μαζί μας στο Get Creative! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή