Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Deck the halls-Σύνθεση για την πρόκληση Δεκεμβρίου του Memories Trend

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι οι άγιες αυτές μέρες να φέρουν στα σπιτικά όλων μας ό,τι καλύτερο και πάνω απ᾽όλα υγεία, χαρά και αγάπη. Εμείς τα περάσαμε πολύ όμορφα και ήσυχα. Κάναμε και τις βολτίτσες μας στη στολισμένη πόλη και βέβαια με όλες τις δουλειές των ημερών δημιούργησα ελάχιστα. Σήμερα θα σας δείξω τη σύνθεση που έφτιαξα για την πρόκληση του Memories Trend που ήθελε μια σύνθεση χριστουγεννιάτικη βασισμένη στο υπέροχο sketch της αγαπημένης μας Μελένιας.



Χρησιμοποίησα μια φωτογραφία των παιδιών από πέρισυ την ώρα που στολίζαμε το δέντρο και αγαπημένα χαρτιά της Webster's Pages από τη συλλογή Botanical Christmas. Έκανα και λίγο doodling με χρυσό μαρκαδοράκι. Το journaling λέει: "Δεκέμβρης! Ο μήνας της προσμονής της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου. Ο μήνας των παιδιών! Το σπίτι φοράει τα γιορτινά του! Πολλή χριστουγεννιάτικη μουσική, αγαπημένα και γεμάτα αναμνήσεις στολιδάκια και το δεντράκι να μας μαγεύει τις νύχτες με τα φωτάκια του... (Δεκέμβρης 2011)"

Τα λουλουδάκια είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από εμένα με πολλή αγάπη. Χρησιμοποίησα, επίσης, αρκετό Stickles για λάμψη και Dazzle me gems από τη ίδια σειρά της Webster's Pages.

Να και μερικές κοντινές λήψεις:



Αυτά για σήμερα... Μου άρεσε πολύ το πώς βγήκε αυτή η σύνθεση. Ελπίζω αύριο να επανέλθω με μερικές κανούργιες δημιουργίες για τις προκλήσεις του Get Creative και του Scrapbookers in Greece. Μ᾽αρέσουν πολύ και θέλω να ασχοληθώ μ᾽αυτές. Μέχρι τότε να περνάτε όμορφα μαζί με όσους αγαπάτε!

17 σχόλια:

  1. πανέμορφη και διαφορετική από τις vintage που μας έχεις συνηθίσει!!!Μπράβο Χριστίνα είναι τέλεια!!Καλή επιτυχία και καλή χρονιά να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρα παρα πολύ όμορφη σελίδα και πολύ στυλάτη, Χρίστινα! Όπως είπε και η Ερίνα, είναι διαφορετική από τις προηγούμενες σου! Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτική σύνθεση Χριστίνα! Καλή επιτυχία! Τα χαρτιά πανέμορφα και η σύνθεση μέσα στο κλίμα των ημερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταπληκτική Χριστίνα! Τα χειροποίητα λουλουδάκια τέλεια! και πολύ χαίρομαι που βλέπω και τόσο white space, ασυνήθιστο για σένα! χιχι! Καλή επιτυχία! και Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη η σύνθεση σου Χριστίνα μου!!!! Τι πιο όμορφο να φοράμε τα γιορτινά μας, να ακούγονται οι χαρούμενες παιδικές φωνούλες στο σπίτι, τραγούδια και στολισμός! Καλή επιτυχία στην πρόκληση και του χρόνου με υγεία να περάσουμε όμορφα τις γιορτές και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά που εύχομαι να είναι καλύτερη από αυτή που περάσαμε. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη σύνθεση Χριστινάκι, Τα λουλούδια σου μου αρέσουν τρελά! Και του χρόνου να είμαστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χριστινάκι μουυυυ!!!! Χρόνιας πολλά!!! Να είστε γεροί, ευτυχισμένοι και πάντα χαμογελαστοί και αισιόδοξοι!!!! Η σύνθεσή σου είναι υπέροχη, όπως πάντα άλλωστε!!! Να περάσετε τέλεια, φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χριστινα ειναι υπεροχη συνθεση !!! ολα τα στοιχεια ενα και ενα !!! το χαρτι τελειο και ο τροπος που το αναδεικνυεις υπεροχος !!! μπραβο σου και καλη επιτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχη Χριστινάκι!!!!!χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!!ότι καλύτερο σε σένα και την οικογένειά σου!!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Très jolie page, j'espère que tu as passé un Joyeux Noël. Bisous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. υπεροχη συνθεση Χριστινακι!!!!!!καταπληκτικα τα λουλουδακια σου!!!!!!
    καλες γιορτες!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχη Χριστινάκι μου!
    Καλή χρονιά σε εσένα και την οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολυ ομορφη σελιδα και συγχαρητηρια που ηταν στις 3 νικηφορες!!καλη χρονια με υγεια!!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Xριστινάκι
    γλυκό και πληθωρικό
    εύχομαι καλή χρονιά σε όλη την υπέροχη οικογένεια και να είσαι πάντα γεμάτη με αυτή την εκπληκτική και αστείρευτη ενέργεια !!!

    ΥΓ.Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το πέρασμα και τις ευχές σου (άργησα πολύ λόγω ταξιδιού κυρίως:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χριστίνα μας, σου παραδίδουμε το Liebster Award! *έλα από το blog μας να μάθεις περισσότερα!
    υ.γ. υπέροχη σύνθεση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Muy bonito tu blog, me ha gustado visitarlo. Un saludo desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή