Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Βιβλίο ευχών για τον Ευθυμάκο

Καλημέρα σας και καλό μήνα! Μπήκαμε πια για τα καλά στο καλοκαίρι. Εύχομαι όλοι να είστε καλά και ψύχραιμοι ακόμη με όσα μας συμβαίνουν. Πρέπει να πω ότι τις τελευταίες μέρες χάρηκα και συγκινήθηκα πολύ με τις αναρτήσεις της Αλεξάνδρας και της Χαράς σχετικά με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και στους ανθρώπους αυτής της χώρας. Καιρό τώρα σκεφτόμουν να γράψω κι εγώ γι' αυτές μου τις αγωνίες και το θυμό και δίσταζα. Ένιωσα, λοιπόν, να λυτρώνομαι μέσα από αυτά που οι δύο υπέροχες αυτές γυναίκες έγραψαν και τις ευχαριστώ πολύ. Και εύχομαι βαθιά μέσα μου ο καλός σπόρος που έπεσε στη γη να καρπίσει αγώνες καλούς, ειρηνικούς και αποτελεσματικούς για το καλό των παιδιών μας και της πατρίδας μας.

Το βιβλίο που θα σας δείξω σήμερα είναι το πρώτο ευχολόγιο που φτιάχνω και προορίζεται για το δεύτερο παιδάκι ενός φιλικού μας ζευγαριού, της Μαίρης και του Δημήτρη. Ο μικρός Ευθυμάκος θα πάρει το όνομά του την Κυριακή που μας έρχεται. Εύχομαι, λοιπόν, να είναι γερός, χαρούμενος και να κρατήσει για πάντα μέσα του τη χάρη του βαπτίσματος. Εδώ είναι οι φωτογραφίες του ευχολογίου.


















Ευχαριστώ πολύ τη Σφραγιδομανία που μου ετοίμασε όλα τα κομμάτια chipboard (τα εξώφυλλα, το παπάκι, το όνομα) και το "Κάνε μια ευχή" σε plexiglass μια ιδέα που πρωτοείδα πριν λίγες μέρες στην Κέλλυ και την Ελευθερία. Μεγάλη έμπνευση υπήρξε, επίσης, για μένα το τελευταίο ευχολόγιο βάπτισης που έφτιαξε η Ζέφφυ.

Το χάρηκα πολύ αυτό το πρώτο μου ευχολόγιο και το έφτιαξα με πολλή αγάπη. Εύχομαι να σας αρέσει και περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και μια υπέροχη μέρα!



15 σχόλια:

  1. Good morning and hope you are well. What a lovely book would never think it was your first though ! Pretty images and papers am sure your friends will love it.

    Have a lovely day.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lovely guest book I am sure the parents will love it!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ όμορφο Χριστινάκι! Μου αρέσουν οι μπορντουρίτσες που έβαλες!
    Θα το εκτιμήσουν οι φίλοι σας!
    Να ζήσει ο πιτσιρικάς χαρούμενος και ευτυχισμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ πολύ όμορφο!!! γλυκό και "γεμάτο" αγάπη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Χριστινάκι!!!! Είναι υπέροχο το ευχολόγιο είμαι σίγουρη οτι οι γονείς του Ευθυμάκου θα το λατρέψουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ όμορφο έτοιμο να γεμίσει γλυκές ευχές για τον μικρό Εύθυμη! Είμαι σίγουρη πως απόλαυσες κ εσύ την διαδικασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα και καλό μήνα Χριστινάκι! Πολυυυ όμορφο και χαρούμενο το ευχολόγιο, μπράβο σου!!! Συγχαρητήρια για την καρτούλα σου, πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΥΘΥΜΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάλο μήνα!!!!!Πολύ όμορφο το ευχολόγιο σου χριστίνα μου!!!μπραβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατ'αρχήν ήθελα να σου πω πως χάρηκα πολύ που σε γνώρισα απο κοντά την Παρασκευή και εύχομαι να τα ξαναπούμε απο κοντά!
    Εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στο ευχολόγιο θα ενθουσιάσει τους γονείς του μικρούλη! Με το καλό να γίνει Χριστιανός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριστίνα είναι πολύ όμορφο , πάρα πολύ όμορφο αν δεν έλεγες ότι είναι το πρώτο σου ούτε που θα το καταλάβαινα!Έκανες πολύ καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eίναι πολύ γλυκό πολύ όμορφο!!!!έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολύ όμορφο ευχολόγιο, είμαι σίγουρη οτι οι γονείς, και αργότερα ο ίδιος, του Ευθύμη θα το εκτιμήσουν πολύ. Επίσης δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα οτι δεν έχεις ξανακάνει τέτοια δουλειά!δεν φαίνεται καθόλου!είναι φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oh ce qu'il est beau cet album de naissance, je craque complétement c'est même limite criminel de rajouter des photos hihi. Bravo à toi pour ce magnifique travail. Bisous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βραβειάκι σε περιμένει από μένα στο μπλογκάκι μου (αν και το έχεις ήδη x2). Να είσαι καλά να φτιάχνεις αυτά τα όμορφα πράγματα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή