Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Webster's Pages Warehouse Sale!

Καλημέρα σας! Είστε όλοι καλά; Το καλοκαίρι μας έπιασε για τα καλά πια παρά το λίγο αεράκι που φυσάει που και που!

Σήμερα ήθελα να σας ενημερώσω για την μεγάλη προσφορά που έχει το κατάστημα της Webster's Pages εδώ και λίγο καιρό. Κάνουν, λοιπόν, αυτό που ονομάζουν warehouse sale και θα ήθελα να σας πω τι σημαίνει αυτό. Μπορεί κανείς να παραγγείλει ένα ή περισσότερα "μυστικά" κουτιά με προϊόντα της εταιρείας χωρίς να ξέρει τι περιέχουν. Όλα τα κουτιά περιέχουν πολλά διακοσμητικά, χαρτιά 12x12, 1 paper pad, 1 die-cut & vellum pad, κορδέλλες κ.α. Από τα βίντεο που είδα στο youtube κατάλαβα ότι όλα τα κουτιά έχουν 2 πακέτα bloomers, 2 sparklers, 1 flat back sparklers, 1 fabric ribbons, 1 journaling cards, 2 petites bouquets, 2 ή 3 florettes, 1 paper pad, 1 vellum & die-cut paper pad, 1 netting, 1 chipboard buttons, 12x12 papers, die-cut & vellum και ίσως ξεχνάω και κάτι. Το κουτί έχει πράγματα αξίας 75 $ και το αγοράζεις για 25$. Όσα βίντεο είδα είχαν πολύ όμορφα πράγματα. Αν και το κουτί έχει πράγματα από πολλές συλλογές (2-12 μήνες παλιές) νομίζω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία. Μετά από πολλή σκέψη τελικά παρήγγειλα κι εγώ το δικό μου κουτί και το περιμένω πώς και πώς. Αν κάποιος παραγγείλει 2 κουτιά (που θα έχουν διαφορετικά πράγματα και ίσως λίγα ίδια) τα μεταφορικά αυξάνονται ελάχιστα. Στην αριστερή στήλη του μπλογκ μου υπάρχει σύνδεση για να αγοράσει κανείς το πακέτο αυτό. Ελπίζω να σας ήταν χρήσιμη η πληροφορία αυτή που σ' εμένα άρεσε πολύ και τη βρήκα τυχαία.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα και να περνάτε όμορφα!

6 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμο! Δεν έχασα χρόνο κ μπήκα κ τα είδα! Φαίνονται όλα πολύ όμορφα σίγουρα σε βάζουν στο πειρασμό! Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αγόρασα και εγώ! Δεν άντεξα! Αχαχαχαχαχαχα! Αλλά πολύ ακριβά τα μεταφορικά...ελπίζω να αξίζει τουλάχιστον! Ανυπομονώ και εγώ να το παραλάβω! Σ'ευχαριστούμε! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεωργία νομίζω ότι πραγματικά αξιζει! Αν ψάξεις στο youtube με τον τίτλο που έχω θα δεις πολλές καλές κυρίες να ανοίγουν τα κουτιά τους μπροστά στην κάμερα. Το ξέρω εδώ και καμμιά βδομάδα και τελικά δεν άντεξα! Τα παρήγγειλα σήμερα τα ξημερώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ εξιτάρεις, αλλά δε πρόκειται να παραγγείλω διότι "το άθλημα" το κατέχεις εσύ κι όχι εγω, αλλά πάντα μ αρέσουν οι εκπλήξεις! Να σου πω οτι σε σκεπτόμουν στην Κέρκυρα και στο Καβαλλιέρι ήπια στην υγειά σου...Ωσεί παρούσα (φωτό θ ακολουθήσουν)! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά μου Χαρά σ' ευχαριστώ πολύ! 'Ημουν σίγουρη ότι θα περνάγατε υπέροχα! Την έχω την παλιά πόλη της Κέρκυρας τόσο μέσα στην καρδιά μου που δεν έχω λόγια να περιγράψω τι νιώθω... Είναι μια πολλή μεγάλη αγάπη! Κι αυτή η θέα απ' το Καβαλλιέρι σε αφήνω άφωνη... Πολλά φιλιά και χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Χριστινάκι!!! Πραγματικά σκέτη πρόκληση! Το μόνο που με τρομάζει είναι αν και πότε θα παραλάβω το πακέτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή